vegan pannacotta met frambozen, blauwe bessen en passievrucht

Recepten

Vegan kokos panna cotta met passievrucht en frambozen (4 porties)

Benodigheden:

– 250 plantaardige alpro soja slagroom
– 250 ml bio kokosmelk
– 40g tagatesse suiker
– 2 g agar agar                                                                                                                                                                                                        – 1 tl vanille                                                                                                                                                                                                              – 4 passievruchten                                                                                                                                                                                                – 12 frambozen                                                                                                                                                                                                  – – – 12 blauwe bessen

Doe de slagroom, kokosmelk, tagatess, vanille en de agar agar in een kookpan en verhit op een laag vuur. Laat het warm worden maar niet koken. Giet vervolgens de vegan panna cotta in 4 glaasjes en laat ze de hele nacht opstijven in de koelkast. Haal de volgende de dag de glaasjes uit de koelkast en verdeel het vruchtvlees van de passievruchten over de glaasjes. Werk af met Frambozen. Als je wil kan je nog meer fruit toevoegen.

Vorig bericht
Gevulde zoete aardappel met parelcouscous, paprika, courgette en kruidige haverroom (vegan)
Yoga docent

Stephanie van Gorp

Toen ik in aanraking kwam met yoga, voelde ik al snel dat yoga meer was dan wat oefeningen op een mat. Als docente concentreer ik me voornamelijk op ‘gezond’ bewegen met aangepaste correcties. Graag geef ik les in een gezellige familiaire sfeer met een down-to-earth aanpak waar iedereen welkom is. Op de blog deel ik handige tips over yoga, pilates en gezonde voeding.

OOK LEUK OM TE LEZEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu