Yoga lerares België
Yoga leren
Yoga docente Turnhout

GROW MISSIE

Bij GROW willen we je yoga & pilates laten ontdekken en je begeleiden naar gezond bewegen. We willen je doen genieten van een Yoga & pilates les waar jij deugd van hebt!

Met welk doel je ook naar de les komt: om meer te ontspannen, om je verder te ontwikkeling in je yoga/pilates practice, voor het verbeteren van de ademhalingstechnieken, om soepeler te worden, aan kracht te winnen, om je gedachten te verzetten, om rug- of andere spieren te versterken, om spanningen los te laten of ter aanvulling van andere sporten of door doorverwijzing van een arts /therapeut. Wij willen je zo goed mogelijk verder helpen. We luisteren naar je en we proberen je zo goed mogelijk als yoga/pilatesdocenten te ondersteunen. Zodat jij kan ‘groeien’ in je eigen yoga/pilates proces.

Bij GROW kijken we niet enkel naar ’the body & the soul’ maar we kijken ook met respect naar de natuur, andere mensen en dieren. Daarom zijn dit onze motto’s:

A strong body and a healthy mind
Eat good, do good, feel good

We organiseren regelmatig workshops rond gezonde voeding of een meer duurzame leefstijl. Je kan ook onze blog checken voor lekkere receptjes en meer tips en info rond duurzaamheid en beweging/yoga en pilates.

Bij GROW concentreren we ons op onze ademhaling, inspanning, ontspanning, focus, positief denken en voeding.

Menu