Heerlijke vegan dip met zongedroogde tomaten en cashewnoten

Recepten

Dit is een super gemakkelijke en heerlijke dip als aperitief of op om een getoaste boterham te smeren.

dip van zongedroogdetomaten en cashew notenBenodigdheden:

  • 1 tas geroosterde ongezouten cashewnoten
  • 1 potje half zongedroogde tomaten (125 gr)
  • 1 eetlepel oregano kruiden
  • Halve theelepel lookpoeder
  • Snuifje peper
  • Snuifje zout

Doe al deze ingrediënten in je blender of gebruik een staafmixer en mix tot mooi geheel. Voilà je dip is klaar.

Vorig bericht
Vegan gemalen kaas
Volgend bericht
Havermout met gebakken appel en kaneel
Yoga docent

Stephanie van Gorp

Toen ik in aanraking kwam met yoga, voelde ik al snel dat yoga meer was dan wat oefeningen op een mat. Als docente concentreer ik me voornamelijk op ‘gezond’ bewegen met aangepaste correcties. Graag geef ik les in een gezellige familiaire sfeer met een down-to-earth aanpak waar iedereen welkom is. Op de blog deel ik handige tips over yoga, pilates en gezonde voeding.

OOK LEUK OM TE LEZEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu